top of page

Våra metoder

& verktyg

Förenkla det komplex

Stoagroup möjliggör för företag och individer att utvecklas och möta morgondagens utmaningar genom utvecklat ledarskap och teamutveckling. Få verktygen, kunskapen och självförtroende som behövs genom våra tjänster inom Ledarutveckling och Teamutveckling.

Scrolla

Nya ledarskapet

Nya Ledarskapet Norden är ett företag som hjälper personer och organisationer att tänka nytt och större samt skapa resultat med hjälp av det bästa träningskonceptet för personligt ledarskap som finns på marknaden.

TOOLS 01

Extended Disc

Extended DISC är ett verktyg som har sitt ursprung från psykologen Carl G. Jungs teori om människors beteende. Extended DISC hjälper oss att få en ökad självinsikt och kan också användas för ökad förståelse om allas unika värde och att se att olikheter behövs.

TOOLS 02

GDQ

Group Development Questionnaire (GDQ) är världens första vetenskapligt belagda metod för att mäta gruppers effektivitet, produktivitet, utvecklingsbehov samt vilka frågor gruppen behöver hantera för att kunna vidareutvecklas.

TOOLS 03
TOOLS 04

ICF

Idag har föreningen närmare 23.000 medlemmar i mer än 114 olika länder. Branschorganisationen grundades i USA 1995 och etablerades som ICF Nordic 1999 för de fem nordiska länderna. 2009 övertog ICF Sverige ansvaret för den svenska verksamheten och dess drygt 500 medlemmar.

bottom of page