top of page
IMGB9656.JPG

Mer om oss

Vi tror på mångfald

Vår kultur handlar om att göra skillnad för våra kunder, utmana konventioner och föra fram nya idéer och initiativ. Vårt mål som företag är att arbeta nära våra kunder, bli en integrerad del av deras team, leverera värden och hjälpa dem att bli ännu bättre på att leverera viktiga tjänster till sina kunder.

Scrolla

IMGB9594.JPG

Mobil: +46(0)708 813 955

daniel.brolen@stoagroup.se

Daniel Brolén

”Ta kontroll över ditt ledarskap
och få bättre balans i tillvaron”

  • mail
  • LinkedIn - White Circle

Daniel Brolén

Ledarutvecklare | Partner

Ledarskap handlar för mig om att våga vara den man är, dra lärdom av sina erfarenheter och att se möjligheterna i både den egna och andras potential. Att nyfiket utforska och utmana sig själv och sin omgivning ger goda förutsättningar för att vara en konstruktiv del av den eviga förändring som pågår inom och runt oss. Jag hjälper dig att möta utmaningarna i ditt ledarskap och i ditt tema. Vilka är dina utmaningar?

En av mina drivkrafter i livet är nyfikenhet och en önskan att förstå hur allt hänger samman. Idag bidrar det till att jag har lätt att se och förstå komplexa samband på olika systemnivåer. Tillsammans med dig och utifrån dina behov och drömmar möjliggör jag vägar för att utveckla och nå målen med ditt ledarskap och din organisation.

 

Mina erfarenheter har gett mig en bred erfarenhet och förståelse för olika behov och situationer och gett mig insikter om hur långsiktiga resultat skapas och om hur förändringsprogram lyckas. Utmaningarna i ledarskapet är många och utgör en viktig del av ett komplext livspussel. Resultatet av att ta kontroll över ditt ledarskap blir att du även får en bättre balans i tillvaron och ett rikare liv.
 

Utbildning: Statsvetare, Stockholms universitet. Certifierad ACC coach enligt ICF, certifierad Extended DISC, certifierad GDQ och UGL-handledare.

Tidigare karriär: Olika ledaruppdrag inom universitetssektorn, huvudprojektledare för ESF-projekt, verksamhets- och organisationskonsult.

IMGB9335.JPG

Mobil: +46(0)733 750 050

carina.ekblom@stoagroup.se

Carina Ekblom

”Ta ledningen – led dig själv,
du har bara ett liv!”

  • mail
  • LinkedIn - White Circle

Carina Ekblom

Ledarutvecklare | Partner

Alla människor har en oändlig potential att växa och att utvecklas. Vilka utmaningar står du inför i din verksamhet och ditt liv för övrigt? Vilka krav ställer det på dig, vad behöver du bli ännu bättre på? I utmaningarna finns också möjligheterna att växa.

 

Under mina år som ledarutvecklare har jag coachat åtskilliga ledare i många företag att nå sina mål. Det har gett mig en bred erfarenhet och kunskap om vad som verkligen ger resultat för individen och företaget. Vi arbetar tillsammans konkret och resultatinriktat med att genomföra förändringar och förbättringar, genom mål och handling. Mål och handling genererar resultat och resultat genererar motivation.  Att utvecklas genom motivation tar till vara var och ens unika kompetens på ett sätt som är till nytta för både företag och individ.

Att leva i ständig utveckling är att hela tiden upptäcka mer av dig själv. Du kommer att öka din nyfikenhet, din glädje och din framgång hur du än väljer att definiera den. Ta ledningen – led dig själv, du har bara ett liv!
 

Utbildning: Ekonom, Lunds Universitet. Lead auditor ISO 9001. Certifierad NL Coach. Certifierad LMI coach.

Tidigare karriär: Olika ledaruppdrag inom såväl tjänstesektor som tillverkningsindustri, bland annat som VD för ett certifieringsbolag med resultatansvar för Europa, Mellanöstern och Indien.

Bli en av oss

Stoagroup söker nya konsulter och samarbetspartners för utveckling av tjänster inom ledarskap och grupputveckling.


Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer

BLI EN AV OSS
bottom of page