top of page

Utveckla dina medarbetare genom ett coachande ledarskap!

Är du nyfiken på och vill ta stegen mot ett coachade ledarskap men vet inte hur? Den 6 april kl 10.00 genomför vi tillsammans med vår samarbetspartner Sinf ett webbinarium på temat att utveckla dina medarbetare genom ett coachande ledarskap!


Ett funktionellt ledarskap är en avgörande framgångsfaktor för alla företag. Trots denna kunskap brottas många ledare och företag med att utveckla en hållbar och framgångsrik ledarskapskultur hos chefer och ledare.


En ledare som har förmågan att utöva ett coachande ledarskap skapar motiverade, ansvarstagande och självgående medarbetare. Rätt använt kan det coachande ledarskapet frigöra potentialen och resurserna hos medarbetarna och leda till oanade lösningar och möjligheter. Ledaren uppmuntrar till fritt tänkande, utmanar och ställer frågor för att låta medarbetaren själv ta ansvar och komma med lösningen. Det frigör även tid för dig som chef och ledare.


Webbinariet kommer att ge dig kunskaper om och inblick i hur det coachande ledarskapet fungerar och vilka resultat det kan leda till.


Du får i webbinariet inspiration, vägledning och konkreta tips kring hur du kan ta fösta stegen mot att utveckla ett coachande ledarskap och utveckla dina medarbetare, högpresterande team och ta vara på morgondagens möjligheter!


Anmäl ditt deltagande genom LinkedIn17 views0 comments
bottom of page