top of page

Bokrea!

Förändring pågår runt om oss hela tiden. Ibland är den stillsam och sker i det tysta, ibland drabbar den oss med full kraft. För det mesta är förändring motorn som för oss framåt som människor, som organisationer och som samhälle.

Att leda ett förändringsarbete kan vara spännande men också kantat av utmaningar. För att du som ledare med gott resultat ska lyckas förflytta en organisation genom de olika stadierna i en förändringsprocess krävs insikter, strategier och ledarskap. Insikter om förändringens mekanismer, strategier för att omsätta insikterna i praktiken och ett ledarskap som har modet att driva processen framåt. Ju mer insikt och kompetens du skaffar dig, desto större är sannolikheten att förändringen verkligen åstadkommer det som den är tänkt att göra. I boken Framgångsrika förändringar delar Carina Ekblom med sig av sina erfarenheter om hur man driver ett framgångsrikt förändringsarbete. Boken innehåller även konkreta verktyg och praktiska övningar.

Under mars månad har vi kampanjpris på boken, du betalar 75 kr plus porto för Framgångsrika förändringar - insikter, strategier och ledarskap! Beställ på info@stoagroup.se


22 views0 comments

Commentaires


bottom of page