top of page

Möt våra ledarutvecklare

Vi tror på mångfald

Vår kultur handlar om att göra skillnad för våra kunder, utmana konventioner och föra fram nya idéer och initiativ. Vårt mål som företag är att arbeta nära våra kunder, bli en integrerad del av deras team, leverera värden och hjälpa dem att bli ännu bättre på att leverera viktiga tjänster till sina kunder.

Scrolla

Mobil: +46(0)708 813 955

daniel.brolen@stoagroup.se

Daniel Brolén

”Ta kontroll över ditt ledarskap
och få bättre balans i tillvaron”

  • mail
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Daniel Brolén

Ledarutvecklare | Partner

Ledarskap handlar för mig om att våga vara den man är, dra lärdom av sina erfarenheter och att se möjligheterna i både den egna och andras potential. Att nyfiket utforska och utmana sig själv och sin omgivning ger goda förutsättningar för att vara en konstruktiv del av den eviga förändring som pågår inom och runt oss. Jag hjälper dig att möta utmaningarna i ditt ledarskap och i ditt tema. Vilka är dina utmaningar?

En av mina drivkrafter i livet är nyfikenhet och en önskan att förstå hur allt hänger samman. Idag bidrar det till att jag har lätt att se och förstå komplexa samband på olika systemnivåer. Tillsammans med dig och utifrån dina behov och drömmar möjliggör jag vägar för att utveckla och nå målen med ditt ledarskap och din organisation.

 

Mina erfarenheter har gett mig en bred erfarenhet och förståelse för olika behov och situationer och gett mig insikter om hur långsiktiga resultat skapas och om hur förändringsprogram lyckas. Utmaningarna i ledarskapet är många och utgör en viktig del av ett komplext livspussel. Resultatet av att ta kontroll över ditt ledarskap blir att du även får en bättre balans i tillvaron och ett rikare liv.
 

Utbildning: Statsvetare, Stockholms universitet. Certifierad ACC coach enligt ICF, certifierad Extended DISC, certifierad GDQ och UGL-handledare.

Tidigare karriär: Olika ledaruppdrag inom universitetssektorn, huvudprojektledare för ESF-projekt, verksamhets- och organisationskonsult.

Mobil: +46(0)733 750 050

carina.ekblom@stoagroup.se

Carina Ekblom

”Ta ledningen – led dig själv,
du har bara ett liv!”

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Carina Ekblom

Ledarutvecklare | Partner

Alla människor har en oändlig potential att växa och att utvecklas. Vilka utmaningar står du inför i din verksamhet och ditt liv för övrigt? Vilka krav ställer det på dig, vad behöver du bli ännu bättre på? I utmaningarna finns också möjligheterna att växa.

 

Under mina år som ledarutvecklare har jag coachat åtskilliga ledare i många företag att nå sina mål. Det har gett mig en bred erfarenhet och kunskap om vad som verkligen ger resultat för individen och företaget. Vi arbetar tillsammans konkret och resultatinriktat med att genomföra förändringar och förbättringar, genom mål och handling. Mål och handling genererar resultat och resultat genererar motivation.  Att utvecklas genom motivation tar till vara var och ens unika kompetens på ett sätt som är till nytta för både företag och individ.

Att leva i ständig utveckling är att hela tiden upptäcka mer av dig själv. Du kommer att öka din nyfikenhet, din glädje och din framgång hur du än väljer att definiera den. Ta ledningen – led dig själv, du har bara ett liv!
 

Utbildning: Ekonom, Lunds Universitet. Lead auditor ISO 9001. Certifierad NL Coach. Certifierad LMI coach.

Tidigare karriär: Olika ledaruppdrag inom såväl tjänstesektor som tillverkningsindustri, bland annat som VD för ett certifieringsbolag med resultatansvar för Europa, Mellanöstern och Indien.

Lena_800x600.jpg

Mobil: +46(0)73-369 75 03

lena.reichl@stoagroup.se 

Lena Reichl

”Leda sig själv i att utvecklas både personligt och i sitt ledarskap går hand i hand"

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Lena Reichl

Ledarutvecklare 

Leda sig själv i att utvecklas både personligt och i sitt ledarskap går hand i hand. Tror du på att du kan utvecklas och förändras? Vem vill du vara? Vilket ledarskap vill du utvecklas mot? Vad har just du för unika egenskaper? Var befinner du dig just nu i ditt liv och i ditt ledarskap?

Jag har en lång erfarenhet i att leda i förändring och vet att det krävs en hel del jobb och eftertanke, inte minst kommunikation.Mina drivkrafter är att skapa glädje och samverkan i våra olikheter samt att vi är generösa och delar med oss av våra kunskaper och kompetenser. Vilka är dina? Jag tror att vi alla har en förmåga att utvecklas och att lära nytt och att använda just våra egna förutsättningar i det arbetet.

 

Att gå från att identifiera nuet, hitta lösningar och att sätta upp sina egna mål är en väg framåt. Att gå från ord till handling och utveckla sitt självledarskap ger förändringar och skapar framgång. Skapa sig en bild av ett nuläge, identifiera vart man vill och sedan fylla gapet med genomföra kan låta så självklart, men är inte alltid så lätt. Med min erfarenhet och kompetens kan jag vara med och coacha genom hela processen. Jag tycker det är fantastiskt att få vara med och se människor utvecklas och att se dem lyckas i de utmaningar som livet och arbetet har att ge.

 

Utbildning: Naturvetenskaplig bas Stockholms Universitet och DSV samt ett antal olika ledarskapsutbildningar, Diplomerad coach enligt ICF

 

Tidigare karriär: Olika ledarroller och utvecklingsuppdrag inom stat och kommun inom IT-ledning och styrning samt arbetat som managementkonsult.

Mobil: +46(0)734 414 918

evelina.balfe@stoagroup.se

Evelina Balfe

”För att leda andra måste man kunna leda sig själv"

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Evelina Balfe

Ledarutvecklare 

För att kunna leda andra måste man först kunna leda sig själv. Och för att leda sig själv behöver man lära sig att lyssna inåt - att reflektera och våga följa sin magkänsla.

 

Vi lever i en snabbföränderlig och komplex värld och aldrig tidigare har förändringstakten varit så intensiv som nu. Det som var modernt och fungerade igår kan kännas nästa löjeväckande omodernt och otänkbart idag. Det ställer höga krav på dagens ledare. Så hur gör man för att leda sig själv och andra i en denna osäkra tid? För mig börjar ledarskap med självledarskap. Alla kan bli framgångsrika ledare men för att bli det krävs självinsikt, nyfikenhet och en vilja att utvecklas. Jag brinner för att skapa förutsättningar för ett hållbart ledarskap och med den inre motivationen som drivkraft, forma effektiva grupper och välmående organisationer.

Jag har förmånen och glädjen att arbeta med att utveckla ledare, medarbetare och grupper från såväl små lokala start-ups till globala organisationer. Min egen erfarenhet av leda i dynamiska och snabbföränderliga miljöer har givit mig många insikter och kunskap om hur man förhåller sig till förändring och samtidigt behåller motivationen och fokus på målet.

 

Utbildning: Fil.kand i Reklam och PR, diplomerad coach enligt ICF och UGL-handledare.

Tidigare karriär: Olika ledaruppdrag inom PR, kommunikation och marknadsföring på strategisk och operativ nivå, bland annat som Sälj- och marknadschef på en hotell- och konferensanläggning och som Sverigechef på en nordisk PR-byrå.

Bli en av oss

Stoagroup söker nya konsulter och samarbetspartners för utveckling av tjänster inom ledarskap och grupputveckling.


Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer

BLI EN AV OSS
bottom of page