top of page

Hur du gör 2018 till ditt bästa år hittills!

Updated: Mar 10, 2018

Vi har förmånen att få leva i ett land där våra möjligheter att påverka våra liv är väldigt stora. Det är ett privilegium. Ändå kan det ofta kännas som att vi inte kan påverka eller snarare att livet bara flyter på utan att vi faktiskt använder oss av denna unika möjlighet vi har. Att vara skapare i våra egna liv. Det finns några gemensamma strategier som förenar människor som lever de liv de faktiskt vill leva. Genom att använda dessa strategier i ditt eget liv kan du göra 2018 till ditt bästa år hittills!Steg 1 – Fira dina segrar! Vad är du mest stolt över under året som gick? Vilka var dina highlights under året? Vad är du mest tacksam över?


Steg 2 – Ständigt lärande Vilka lärdomar tar jag med mig från året som gått? Vad gjorde jag när det var som bäst under året som gått?


Steg 3 – Tydliggör vad du vill Vilka är dina 5 viktigaste saker du vill åstadkomma under 2018? Vilka värderingar vill du ska leda dig under 2018? Vad behöver du göra för att det ska bli verklighet?


Steg 4 – Skapa dina bilder Välj några bilder som väcker känslor som ger dig lugn, styrka, inspiration. Låt dessa påminna dig om vart du är på väg och varför.


Steg 5 – Skriv dagbok Vad har varit bra? Vad är du tacksam över? Vad vill du i morgon?


Skriv ner dina tankar i de fem stegen och se hur du kan bli skaparen i ditt liv!

22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page