Framgångsrik konflikthantering

Varför uppstår konflikter och hur kan du som ledare hantera och förebygga dessa? Konflikter på arbetet tar mycket energi och omplaceringar, omorganisationer, sjukskrivningar och uppsägningar löser sällan problemen.
Registration is Closed
Framgångsrik konflikthantering

Kurstillfällen & plats

20 okt. 09:00 – 16:00
Stockholm, Stockholm, Sweden

Kursens omfattning

Ledarskapets betydelse för framgångsrik konflikthantering

Ledarskapet och förmågan att hantera mellanmänskliga relationer på arbetsplatsen är en framgångsfaktor för att, inte bara hantera en konflikt, utan även för att arbeta proaktivt så att konflikterna inte uppstår.  Framgångsrik konflikthantering och förmåga att kunna skapa en positiv feedbackkultur är effektiva metoder för att skapa en god arbetsmiljö och hållbara verksamheter.

Om kursen

Endagsutbildningen ger dig kunskaper i praktisk och fungerande konflikthantering och hur du kan förebygga att konflikter uppstår. Du får verktyg och metoder för att hantera konflikten när den uppstår, göra svåra samtal lättare och skapa en proaktiv feedbackkultur.

Två delar

Kursen består av två delar varav en med fokus på konflikthantering och en med fokus på svåra samtal och proaktiv feedback. För att göra lärandet upplevelsebaserat varvar vi teori med praktiska övningar och reflektioner, både enskilt och i grupp.

Kursens Innehåll:

  • Vad är en konflikt?
  • Förebygga och hantera konflikter
  • Roller och ansvar
  • Konfliktens möjligheter
  • Vad är ett svårt samtal?
  • Hur gör du dina svåra samtal lättare?
  • Skapa en proaktiv feedbackkultur

För vem: 

Kursen vänder sig till dig som är ledare eller som stöttar ledare i din HR-roll.

Pris: 

4 990 kr (exkl. moms). Anmälan är bindande

Ladda ner PDF

Dela event